Do kanceláře i k slavnostním příležitostem. Saténový blejzr s převrácenou fazonou s grácií pokryje běžné i noblesní okamžiky. Je tu nová Škola šití!

  promo-ss-11-2022-sako

 

Nejen třpytivý satén, také jeho charakter prorokuje tomuto prodlouženému blejzru zářnou kariéru. Zkuste jím doplnit basic kombinaci džín a bílého topu a obratem získáte módní bestseller. Stejně působivé je i jeho angažmá ve společenské módě. Jednoduchým kalhotám volného střihu a příléhavému body nebo naopak viktoriánské halence dodá šarmantní přídech jakobynic. A vždy budete víc než šik.


Stranou nestojí ani zvolený odstín, který patří k aktuálním hvězdám a působí decentně i troufale. Záleží jen na tom, jak výsledný outfit vystavíte. Rozhodně vám ale nebude klást žádné nástrahy, skvěle se přizpůsobí většině barevných kombinací a sluší všem typům.

 

Jeho plusem je příjemný volnější střih a prodloužená délka, nepochybně zaujme i nápadným materiálem. Ten se díky elastickým vláknům nekrčí, navíc se snadno přizpůsobí postavě a definuje sympatické křivky. Fazóna? Ta je tentokrát doslova smyšlená, ozvláštňuje ji ale trojúhelníková vsadka a spolu s netradičně ukončeným šálovým límcem vytváří líbivý efekt. Zaujal vás? Ještě máte čas stihnout si jej ušít do nejbližsšího vánočního večírku, anebo rovnou ke stromečku!

 

 Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE