S jehlicemi si netykáte? Nevadí, pulovr z nové Školy šití hravě zvládnete ušít na stroji. A bude to raz dva!

promo-ss-11-2022-pulovr

 

Pletení se snadno vyhnete. Stačí si pořídit půvabnou úpletovou metráž a máte skoro hotovo. Nás zaujala ta s copánkovým motivem, která jednoduchému střihu propůjčí zdobný prvek,a hned se z obyčejného kousku  vyloupne neokoukaný skvost.

 

To, co ve zdobnosti ušetří na průkrčníku, dovede náležitě rozvinout v délce rukávů. Pulovr s minimálním, přesto ale velmi slušivým stojáčkem perfektně sedí v horních partiích, prostor pro invenci tak propůjčily střihu rozšířené rukávy formované do manžet. Aby se vám dobře oblékal, nesmí samozřejmě chybět zip, který ozvláštní zadní partie, a můžete si tak vyhrát i s jeho výběrem. Zvažte, zda má neutrálně splývat, anebo se promění v ozdobný prvek a náležitě vynikne. Jeho vzhled pak ještě umocníte střapcem či tkaničkou upevněnou na jezdec, ta vám může případně pomoci i při zapínání. Praktické a krásné!


Jeho struktura dovede zamíchat kartami v mnoha podzimních a zimních outfitech. Pulovr tak kombinujte s odlišnými tkaninami, kůží neboi semišem, nevyhýbejte se ani variacím s plisé či jinými výraznými prvky, které si budou ve společnosti heboučkého úpletu či žerzeje rozhodně notovat. Tlumené barvy pulovru také nejsou dané, není problém obléci jej do pestřejších barev nebo zaexperimentovat se vzory, o to lépe pak tento jednoduš střižený kousek vynikne. Tak co, už jste se zamilovaly? Vše potřebné najdete níže a můžete rovnou usednout ke stroji. Za chvíli máte nový model hotový!

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE