Nadýchaný kabátek v oversize siluetě zahřeje a sluší. Co víc si přát? Nová Škola šití je tu!

promo-ss-11-2022-kabatek

 

Rozloučili jsme se s teplým obdobím roku a musíme se smířit s chladnějším povětřím i složitějšími outfity, které zahřejí, ale musí i slušet! A přesně takový vykouzlíte, pokud si ušijete tento pohledný kabátek. Ať se vzorem či bez, vždy dovede zaujmout svou oversize siluetou, zkosenou optikou a ryze puristickým stylem.

 

Jakmile se pro něj rozhodnete, mějte na paměti, že je třeba vybírat z materiálů s vyšší gramáží, třeba žakáru, sametu či manšestru, zkrátka výrazně strukturovanných textilií, které jeho jednoduchému tvaru dodají nejen ryze zimní charakter, ale i patřičnou pevnost podtrhující střih. Barevnost ponecháme na vaší fantazii. Nám ale letos oku lahodí výrazné printy či tkané vzory, pro které je žakárová tkanina jako stvořená. Neodolatelně působí i monochromatické zpracování v barvě pudrové růžové či jiných pastelových tónů, které výsledný kousek neskutečně zjemní a zženští.

 

Jak na styling? Jednoduše, hlavně se zařejte. Zkuste vysoký rolák či pulovr se stojáčkem, kalhoty do pasu či s rozšířenými nohavicemi, třeba z kůže či její imitace a nezapomeňte na hřejivé doplňky, rukavice či kulicha. Zkrátka  – dopřejte si teplo a pohodlí. O úžasný vizuální efekt se postará střih kabátku, který můžete nosit zapnutý  – aby vynikla šikmá partie předního dílu, vyhýbat se ale nemusíte ani jeho rozevřené variantě, kdy se lemy předních dílů líbivě skládají do falešné klopy. Obojí zapůsobí, záleží jen na vaší otužilosti či aktuální náladě.

 

 Střih ke staženi najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE