Máte chuť ušít si tentokrát něco jednoduchého? Rolák se zipem v nové Škole šití vás jistě nadchne!

promo-ss-08-2022-saty

 Na první pohled vypadá naprosto triviálně. Nic složitého, typický tvar i střih. Prvek extravagance v jindy jednoduše elegantním až strohém modelu najdete při bližším ohledání ve středu zadního dílu. Nejenže vám zjednoduší oblékání, o zachování účesu ani nemluvě, navíc dovede přitáhnout i zvídavé pohledy. Zvolíte-li výraznější zip z kovu, rozhodně pozornosti neunikne.

 

Stačí vybrat také vhodnou pleteninu. Necháme na vás, zda se budete do detailu inspirovat naším modelem nebo sáhnete po jiné gramáži i vzhledu povrchu, konečný výsledek ale z dostatečně pružných materiálů vždy dopadne na jedničku. Detail rolákového límce tentokrát není příliš opulentní, vystačí s s jednoduchým tvarem bez ohybu, styl stojáčku ale rozhodně má něco do sebe. Minimálně se při jeho šití tolik nazapotíte.


A jak si poradit se stylingem? Snadná rada – neznáme jednodušší startovní pozici, než po boku tohoto roláku: Zapůsobí vpodstatě s čímkoliv, kalhoty s ciagretovými nohavicemi, zvony, sukně áčkového i širokého střihu, dokonce i pouzdrové šaty s minimalistickými rukvávy či amerikcými průramky mu budou dobrým protipólem. Tahle vrstva navíc se prostě bude právě hodit. A navíc vám to bude neskutečně slušet!

 

 

Střih  ke stažení najdete ZDE

 

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete zde