Čekají vás slavnostní povinnosti nebo jen chcete zazářit i v kanceláři? Nová Škola šití přináší kabátek, který zvládne obojí!

promo-ss-07-2022-blejzr

 

Blejzr s nakládanými kapsami z červencové Burda Style 07/2022 je unikátním ztělesněním luxusní elegance, která padne i k méně okázalým outfitům a příležitostem, a vždy z nich vykouzlí speciální zážitek.

 

Nepřehlédnutelný materiál – luxusní smetanový žakár s třpytivými nitkami, s grácií vyzdvihuje prvky klasického blejzru, který ale pro tentokrát postrádá své hlavní atributy – fazonu s klopami a límcem. Čím šetřil na detailech, to dohání svým šarmem. Zkrácená délka a k tomu nakládané kapsy s výraznými knoflíky (klidně zkuste i jejich zlatou či stříbrnou variantu!) evokují inspiraci slavným chanelovským kabátkem, jehož strohou eleganci nelze zatracovat v žádných časech.  Ať už se tedy chystáte vyrazit na svatbu kamarádce nebo si jen chcete ozvláštnit klasický pracovní den neoedolatelným outfitem, máme pro vás v podobě tohoto kabátku dokonalý tip.

 

Až budete skládat dokonalý model postavený na středobodu klasické elegance, nezapomeňte, že méně je v tomto případě vždy více. Nic se nemá přehánět, proto při využití nepřehlédnutelného žakáru vždy volte střídmější kombinace a nechte jej adekvátně vyniknout. Lhostejno, zda kabátek oblečete ke kalhotám a jednoduchému tričku či bílé košili, nebo vytvoříte dokonale strohé kombo v souhře s pouzdrovými či jinak jednoduše střiženými šaty, stejně střídmé buďte i při volbě doplňků. Ač to bude znít jako klišé, perly jsou vyždy ta nejlepší volba. A nejen díky konotaci se stylem zmíněné Coco Chanel. Ač je to k nevíře, vládnou tyto drobné třpytivé krásky módním trendům i v letošní sezóně. Perlové doplňky opravdu zrovna slaví znovuobjevení a ve dvojici s tímto blejzrem to bude unikátní a nadčasoá podívaná, která neztrácí šmrnc napříč všemi módními obdobími...

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE