Větrem roztančená silueta a odlehčený materiál. Skvělá letní kombinace pro mnoho příležitostí. Nová Škola šití je tu!

promo-ss-06-2022-pssaty


Komfort i šarm. Vše, co potřebuje ideální letní model, najdete v těchto rozevlátých šatech z viskozy. Ať už zvolíte vzorované materiály, nebo si vystačíte s monochromatickým kouskem, není jediná příležitost, při které by nezabodovaly. Měkce splývavé rukávy, oblíbená midi délka a pohodlný prvek v podobě pasové linie zvýrazněné látkovým tunýlkem s všitou gumičkou, to vše z nich může ihned po ušití vytvořit jeden z vašich nejoblíbenějších modelů.

 

Určitě se příliš nezapotíte ani při šití. Jednoduchý postup při stříhání i sesazování dílů najdete v přiloženém návodu. Vsazení rukávků i vytvoření tunýlku s vázačkou podle něj také rychle a hravě zvládnete a výsledek vás pak velmi mile překvapí.


Lichotivý střih rukávů i šatů samotných vybízí k jednoduchým kombinacím s méně výraznými doplňky, jistě ale oceníte kombo s módním kloboučkem, proutěnou kabelkou či sandály na prřírodní patformě, které modelu dodají ryze dovolenkový look. Zahálet nemusí ani "po sezóně". Sačí k nim obléci delší blejzr, který můžete doplnit vpodstatě jakýmkoliv obutím, a budete je moci s grácií nosit i do kanceláře.


Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA zde