Minimalismus s notnou dávkou líbivého retra. Hit jara v nové Škole šití!

  promo-ss-04-2020-kabatek

 

Jeho historie sahá hluboko do minulého století, ze svého půvabu a nadčasovosti mu ale neubralo ani jedno již prožité desetiletí. Střizlivost při tvorbě tohoto letitého střihu prorokuje retro kabátku v oversize siluetě slibnou kariéru i dnes – najde si totiž uplatnění napříč všemi kritérii dokonalého šatníku. Jeho jednoduché linie slibují perfektní variabilitu a zaručují, že bude jedinečně zdobit jakýkoliv outfit. Taková svrchní vrstva se zkrátka hodí stále.

 


Dominantní prvek v podobě hlubokých záhybů směřujících z oblasti ramen podtrhuje téměř balonový střih těla kabátku, který si zamilujete nejen pro jeho prostorný tvar. Stříhejte z pevnějších materiálů, aby nadměrná silueta pěkně držela tvar. Náš model vizionářsky prezentuje atraktivní hi-tech síťovinu jako příklad propojení starého a nového, kterému jednoduše nejde odolat. Nemusíte ale slepě následovat naši variantu, z klasické tužší tkaniny vhodné pro kabátky bude tento skvost jistě také sklízet zasloužené ovace. Pokud si hodláte pořídit skutečný hit, zkuste sáhnout po neonové či výrazně barevné podšívce. To bude teprve bomba!

 



Nesmrtelná legenda

Původní verze kabátku doplňovala pouzdrovou sukni s vysokým pasem a délkou pod kolena. Čas jednoznačně ukázal, že tato dvojice dohromady vytváří neodolatelně ženský kostým s nadčasovým potenciálem. Možností, jak využít tento skvost, je ale nepřeberně mnoho. Oceníte jej jako svrchník k pouzdrovým šatům, nezapadne ani jako varianta bundičky ke kalhotám s cigaretovými či zvonovými nohavicemi a jednoduchým topům či blůzkám. Nazujte si balerinky a zapojte do outfitu výrazný šperk a rázem získáte neodolatelně francouzský šmrnc.

 



Střih ke stažení najdete ZDE

 


Návod ke stažení ZDARMA zde