Country rytmy v líbivém zpracování. Nová Škola šití je tady!

promo-ss-02-2022-halenka(1)

 

Ženskost a hravost. Dva neodmyslitelné přívlastky si nese tato halenka inspirovaná ryze americkým stylem, kterou najdete v únorové Burda Style a nyní i v naší Škole šití. Její kouzlo tkví v nadýchané siluetě i drobných detailech. Spolu pak tvoří nádherný, propracovaný celek, kterému neodolá žádná milovnice romantiky.


V kombinaci s denimem vynikne dvojnásobně její westernové srdce, neokouká se ale ani ve spojení s méně výraznými kousky. Jednoduchá áčková sukně nebo naopak kalhoty s širokými nohavicemi, vše bude halence s balonovými rukávy zdatně sekundovat a tvořit dokonalou dvojici perfektně doplňující vaši jarní módní výbavu. Kožené detaily v podobě ozdoby výstřihu můžete "prodat" s podporou vhodných dolplňků v podobném duchu – náušnic, pásku, náramku...


Než se pustíte do šití, zauvažujte nad ideální barevností, případně nad volbou vzorů. Líbívé modely s potiskem jsou působivé, neméně vhodné jsou ale i jednobarevné materiály, díky nim halenka získá na variablitě, tvar udrží vyšší gramáž či volba tužších druhů textilíí, pro letní dny ale oceníte i vzdušnost, je tedy jen na vás, jaký styl jí propůjčíte, my jsme si jisti jediným – vypadá skvěle za každých okolností!

 

Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE