Kalhoty patří k náročnějším výzvám, klasický střih ale vždy stojí za to. S naší Školou šití to jistě hravě zvládnete.

promo-ss-01-2021-kalhoty

Mohou vypadat usedle a seriózně.

Také ale mohou patřit k nejextravagantnějším kouskům ve vaší výbavě. Záleží nejen na tom, jaký zvolíte materiál, samozřejmě ale i na vaší kreativitě při skládání konkrétních outfitů. Růžová varianta klasicky střižených kalhot ale rozhodně nevypadá fádně a přehlédnout ji je takřka nemožné. Když je doplníte stylovými horními díly v podobě oversize pletenin nebo triček, zkrátka, když obligátní košili vyměníte za něco méně upjatého, máte k dispozici styling, který nezůstane bez odezvy!

Podobně je to i s volbou obuvi. Můžete si užít pohodlí v podobě jednoduchých tenisek, pokulhávat nebudou ani výraznější kotníčkové modely, když ale sáhnete po vysokých podpatcích, získáte kromě několika centimetrů na výšce i neobvyklý švih. Jak vidno, tyto klasické kalhoty najdou ve vašem šatníku stěžejní pozici, dovedou totiž zastat mnoho módních rolí. Teď už zbývá jen se odhodlat a začít šít.

S naší Školou šití, která vám nabízí střih i podrobný návod jak na to, je tato výzva skoro splněna, super výsledek vpodstatě zaručen!

 

Střih ke stažení ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA zde