Pohodlí a relax stylově. Nová Škola šití přináší volnočasový kousek, kterému snadno můžete propůjčit svůj vlastní rukopis.

promo-ss-11-2019-mikina


Nechceme zbytečně předjímat, ležérní móda se vám ale jistě hodí vždy, nejen za časů pandemie. Proč si neužít domácí pohodu stylově? Mikina, kterou si ušijete přesně podle vašich představ a potřeb, proto jistě vždy přijde vhod.

 

Ať už se chystáte ve svém volném čase podnikat cokoliv – od relaxu, přes nákupy či procházku v přírodě, tahle mikina zkrátka nezklame. Objemný střih i kapuce a možnost ozdobit si ji nažehlovacím motivem či nášivkou podle vašich představ i vkusu, to jsou priority, které na ní oceníte nejen při její tvorbě. Vyberte kvalitní teplákovinu, ideálně pružný oboulicní žerzej a finální výsledek budemít atributy jednoho z nejpohodlnějších kousků které jste kdy ušily.

Její ležérní pojetí ale nakonec vůbec neznamená, že v ní máte trávit jen chvilky odpočinkku. Současné trendy podobné typy oblečení staví i do běžného šatníku, proto neváhejte a zkuste ji využít v tomto duchu i vy. S trendy kalhotami ke kotníkům, ke keckám a  legínám, pod košilový kabát zvaný shaket, přes pružné úpletové šaty k vysokým masivním botám, tahle mikina s oblými dolními lemy zkrátka nebude mít čas zahálet!

 

 

Střih ke stažení najdete ZDE



Návod ke stažení ZDARMA zde