Nevyhrnuje se, nepadá, jen sluší. Overal z nové Školy šití nabízí komfort i styl k teniskám i podpatkům.

promo-ss-10-2022-overal

Měkký úplet a odvaha obléci lehce nestandardní model. To jediné je potřeba, abyste si užila tento parádní overal do posledního detailu. Sluší mu to jako vašemu parťákovi pro dokonalý víkend stejně jako ve víru zábavy uprostřed vyvedeného večírku.

 

Nestandardní není jen jeho propojená splývavá silueta, obvyklá není ani přítomnost kapuce. Zhodnotili jsme ale, že se k němu náramně hodí. A umí dotvořit efekt splývavého střihu i v oblasti výstřihu. Široce střižené nohavice zase krásně rozvlní každý váš krok. Nepřehlédnutelná je také zavinovací optika horních partií ukončená pružnou pasovou linií. Líbivých detailů zde najedete celou řadu. Celek pak přináší pohodlný model, který obstojí v každé situaci. To si zkrátka nemůžete nechat ujít!

 


Až bude hotov, jistě si nový a neokoukaný overal najde místo mezi vašimi oblíbenými domácími kousky stejně jako ve výbavě pro zábavný víkend s kamarádkami. Ať už k němu totiž obujete cokoliv, vždy bez okolků a stylově vpluje do  každé společnosti. Jako svrchník přes něj stačí hodit prošívanou vestu delších rozměrů, nadýchanou péřovou bundu nebo oblíbený kabát v košilové optice, nasadit huňatého kulicha či kšiltovku a budete za nejstylovější dámu oddanou trendům široko daleko...

 

Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE