Vítej, vrstvení. Kouzlo kombinovaných outfitů začíná! Třeba s retro šaty, které najdete v nové Škole šití.

promo-ss-09-2022-saty

Drobné vzory , nepřehlédnutelná délka, propínací košilová fazóna, dlouhé rukávy, spousta atributů vhodných pro aktuální roční období.  A také pro líbivé vrstvení nejen s horními, ale i spodními díly. Vůbec nebude na škodu, když si pod tyto košilové šaty v retro duchu obléknete kalhoty různých střihů. A věřte, že obyčejné legíny můžete tentokrát klidně vynechat. Perfektní budou zvonové nohavice nebo úpletové kalhoty měkce objímající vaši siluetu. A jak zahřejí!

 

Naprostá trivialita střihu se strohým stojáčkem zapínaným až ke krku nebo hravě rozevřenou fazonou vzniklou povolením několika horních knofllíčků oplývá osobitostí. A co teprve, když je necháte celé odvážně rozevřené rozevlátě rozehrát k podzimu velmi vstřícnou hru, kdy odhalí pulovr či hrubší rolák, který si oblečete pod ně. Tyhle šaty si prostě poradí s každou módní výzvou a vy z ní vždy vyjdete vítězně, což se promítne především do pochvalných komentářů od vašeho širokého okolí.

 

Pozornosti ale neuniknou i další drobné detaily, které model pozvedají nad rámec běžných košilových šatů. Zdobí je drobné řasení v oblasti pasu, které se opakuje i v délkách rukávů, kde líbivě doplňuje všité zipy. Tak co, už jste se zamilovaly? Vše potřebné najdete v odkazech níže, a můžete se pustit do tvorby svého nového podzimního bestselleru!


Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE