Snadná cesta k jednoduchému topu ve svém cíli nabízí okouzlující výsledek. Je tu nová Škola šití v plus size velikostech!

promo-ss-06-2022-tricko(1)

 

Hned při stříhání odhalíte jeho kouzlo. Z minima dílů, které si musíte připravit, vytvoříte velmi půvabné tričko, které zaujme na první pohled. Modelace uzpůsobená plnějším křivkám nebývá obvykle takto jednoduchá, přinechané rukávy ale skýtají možnost snadného ušití i pohodlného nošení.

 

Model, který nese označení Easy, najdete v červnové Burdě v sekci Plus size a samozřejmě i v našem eshopu. Připravte si pružný žerzej, jinak efekt jednoduchého, ale padnoucího střihu adekvátně nevynikne. Hotovo pak budete mít razdva. A  jakmile se top zabydlí ve vaší skříni, jistě najdete spoustu příležitostí, kde jej vynést, oplývá totiž kouzlem střídmého stylu, který nepřekvapí žádná situace.

 

Zkuste jej kombinovat s jednoduchými spodními díly, kalhotami se zkrácenou délkou a rozšířenými nohavicemi, sukní v midi délce nebo s volněji střiženými šortkami. Vynechat nemusíte ani výraznější doplňky. Volánky si s nimi budou rozumět, aniž by si výraznějí konkurovaly.

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE