Halenka a šortky spojeny v slušivý celek. Šik overal v nové Škole šití!

promo-ss-06-2022-overal

 

 

Potřebujete-li model, který obstojí v každé situaci a navíc vám bude v horkých letních dnech příjemně pohodlný po celý den, právě jste jej objevily! Overal s páskem a véčkovým výstřihem zastane vše, co od dokonalého letního kousku očekáváte. A určitě vás ještě něčím překvapí.


Tak třeba faktem, že skvěle padne a jeho nošení skýtá mnoho pozitiv. Tím nejvýraznějším je jeho sexy ženskost, nezaostává ale ani v eleganci a slušivosti. Zaujme mimo jiné i nápaditými manžetami rukávů nebo výraznými poutky na pásek v duchu retro stylu. Ideální doplněk jinak strohého střihu. Už si vás také získal? Pak vám nic nebrání pustit se do šití. Potřebovat budete příjemně lehkou bavlněnou směsovku, která se příliš nemačká a často disponuje pestrými vzory, které jsou nyní v kurzu.

 

Stejně dokonale bude tento letní skvost vyhlížet i z jednobarevných materiálů v přírodních tónech, třeba z lněných směsovek. Získá tak líbivý safari look a rozšíří pole své působnosti o další příležitosti. V takovém případě můžete látkový pásek vyměnit za kožený nebo využít kousek silnějšího provazu a look modelu dostane opět zcela jiný ráz. Už jste polapeny? Tak můžete začít, střih i návod najdete v odkazech níže.

 

Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE