Ideální kousek do aprílového počasí? Parka! Nyní v nové Škole šití.

promo-ss-02-2022-parka

 

Vychází z nestárnoucího trenčkotu . Nabízí ale jeho variabilnější kratší zpracování, které oceníte, i když si s dlouhými plášti klasického střihu netykáte. Parka s prvky trenčkotu totiž skýtá opravdu mnoho využití především v nestálém aprílovém počasí. A to se cení!

 

Z výchozího střihu si odnesla hodně. Navíc má ale ještě prostornou kapuci a praktickou šňůrku v pase. Ta nahradila klasickou samostatnou vázačku a zbavila vás jedné starosti navíc. Díky optimální délce můžete nově vzniklý nadčasový kousek zařadit do celé řady aktuálních stylingů. Nenaruší váš styl, ani když budete akutně potřebovat ochranu před nenadálou přeháňkou a navíc si nezadá s nejnovějšími trendy.

 

Až budete vybírat materiál, zvažte, zda je vám bližší univezální pojetí a sáhněte po nepromokavé úpravě povrchu. Ani jako klasická větrovka ale neztratí své kouzlo. Zvolenou barevnost pak necháváme čistě na vaší potřebě a cítění. Nemusíte se ale omezovat na obligátní velbloudí srst, slušet jí bude i pestřejší paleta odstínů, zkuste třeba trendy lila odstín nazvaný Very peri, který kraluje letošnímu roku.

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete zde