Je na čase odložit zimníky a bundy a užít si jednodušší vrstvení. Nová Škola šití je tu!

  promo-ss-01-2022-vesta

 

Úpletová vesta v "plus size" velikostech , kterou najdete v nové Škole šití, nabízí dostatek prostoru pro kreativní modely jako stvořené pro jarní dny. Důmyslná modelace střihu vytváří rozevlátou a hravě se vlnící siluetu, která nedodává objem, přesto skvěle pracuje s typicky ženskými křivkami. Nosit ji můžete jen tak přes prodoužený pulovr a džíny, zkuste ale i složitější styling, doplňte jí šaty a kardigan, nebo ji noste přes blejzr či lehčí jarní plášť, vždy zaboduje.

 

Při výběru materiálu myslete na to, zda si chystáte vytvořit hřejivý kousek nebo prahnete spíš po stylovém prostředku k elegantnímu vrstvení. Oba případy jsou možné, pečlivě ale věnujte pozornost gramáži vybraného úpletu, silnějším kouskům lépe půjde především funkce hřejivé vrstvy, lehčí a poddajnější pleteniny zase skvěle zastanou roli vrstvy tzv. "na efekt."


A jak si poradit s barevností? Žádná věda, jistě tuhle disciplínu máte již v malíčku. Neutrální tóny nikdy nic nezkazí a v šatníku vám vydrží léta, obzvlášť s takto nadčasovým střihem a zpracováním. Není ale od věci ani vybavit se pro konkrétní sezónu jasně vytyčeným trendem, kopírovat nejmódnější vzory nebo aktuální barevné hity a užít si je naplno – tady a teď. Nic vám nebrání si pak nošením důkladně ozkoušený kousek ušít ještě jednou  – v střídmém a nadčasovém provedení, aby vám nechyběl při tvorbě jakéhokoliv vzhledu a stylu na mnoho dalších let.

 

Střih ke stažení najdete ZDE  


Návod ke stažení ZDARMA zde