Okázalý outfit ke stromečku? Splněno! Je tu nová Škola šití!

promo-ss-10-2021-saty

 

Tu pravou vánoční atmosféru netvoří jen jmelí a vůně purpury. K slavnostnímu večeru patří i patřičně honosný outfit. A tylové šaty toto zadání plní dokonale. Také záplava krajek si s podobnou příležitostí výborně rozumí. Modelu, který oplývá příhodnou dávkou elegance i extravagance, nechybí dramatický šmrnc. O vše z toho se postará nápadité vrstvení transparentních svrchních materiálů a spodních šatů v tělovém tónu, které vcelku vytváří vyzývavou podívanou, cítit se v ní ale budete maximálně komfortně.

 

Cudně střižený řasený stojáček a nadýchané rozšířené rukávky kontrastují s odhalujícím materiálem přesne tak, aby celek působil honosně. Aby byl efekt luxusu dokonalý, spodní šaty ušijte z materiálu s leskem, třeba strečového saténu. Šatům dodá vedle komfortu i zajímavý metalický vzhled. Zaručujeme vám, že si výsledek ve skříni neodpočine ani po Novém roce, určitě je ráda vynesete i k jiným okázalým příležitostem, a jistě zazáříte.

 

A až bude vše připraveno, vklouzněte nenápadně do těchto skvostů a vplujte do štědrého večera s grácií dokonalé dámy. Šťastné a veselé!

 


Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA zde