Rovné linie lehkého retro kabátku vám učarují. Čeká na vás v nové Škole šití!

promo-ss-03-2022-kabatek

 

Nepotřebujete vycpávky, přesto jeho střih perfektně podtrhne linii ramen. Krátký odlehčený kabátek rovných strohých tvarů nekalkuluje s okázalostí, zato umí zaujmout na první pohled. Netypicky umístěné průramky přestavěly klasický střih jednoduchým trikem s nízko vsazenými rukávy a výsledek si nezadá s kdejakým designérským kouskem. Potřebujete svrchní vrstvu pro teplejší sezónu? Právě jste ji našly, můžete si pohrát s výběrem materiálu, a tím model přizpůsobit situaci i počasí. Líbí se vám?

 

Než se tedy pustíte do práce, nejprve vyberte ten nejvhodnější materiál – některou z  pevnějších tkanin vhodných na kabátky jako žakár či gabardén, které korespondují i s aktuálními módními trendy, odlehčené varianty se budou skvěle vyjímat z popelínu či bavlněných pláten. Těm punc jedinečnosti propůjčí výrazné rozměrné vzory či potisky, jež nezapřou retro vlivy a celkový efekt vintage stylu jen umocní.

 

Jako svrchník si do oka padne nejen s áčkovými šatovkami či sukněmi stejně přímočarého střihu, ozvláštnit může i běžný outfit – jednoduché tričko a džíny. Ty zvonové pak zabodují na celé čáře! Pozor ale na přehnané míchání stylů, retro look si žádá umírněnost při volbě jednotlivých výrazných prvků. Vězte, že v tomto ohledu je na místě s nimi šetřit. Kombinace s futuristickými doplňky, výraznou obuví, či neonově zbarvenými kabelkami či kloboukem zapříčiní, že z vás zbytek světa nespustí oči. Máte-li dostatek sebevědomí si nápadný outfit užít beze zbytku, můžete se ihned pustit do šití!

 

Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA najdete zde