Univerzální kousek, kterému sluší jakékoliv provedení? Máme. Právě teď v nové Škole šití!

  promo-ss-09-2019-svetrik

Chladné dny nahrávají svetříkům, ani jednoduché tričko s vázačkou ale nemusí v zimě zahálet. Oba kousky nabízí mnoho možností, jak je nosit, přičemž nijak neutrpí jejich pohodlný a minimalistický střih. Vrstvení jsou totiž příjemně nakloněny.


Výběr materiálu předurčí výslednému kousku kategorii, do které jej zařadit. Nikde ale není psáno, že se máte striktně držet našich doporučení. Je jen na vás, jakou podobu tomuto střihu vtisknete, nakonec bude vždy fungovat skvěle. Proto se nebojte experimentovat i s trendy materiály jako je samet či pajetkové textilie, rázem se z jednoduchého trička může stát vzrušující společenský model ideální pro nadcházející sezónu večírků.

 
Pleteniny a huňatější materiály zase zařadí tento střih mezi zaručené zimní stálice, zahřeje vás totiž za každých okolností. Móda velí proužky, nám se ale líbí i jednobarevné provedení, na škodu však nemusí být ani využití materiálů s vlasem česaných úpletů, možností je takřka nepočítaně.

 
Následný styling a zařazení do vašeho stávajícícho šatníku ale zaručuje jediné. Tyhle kousky fungují na 100%. Jednoduché, variabilní, přizpůsobené počasí, situaci i vašemu stylu. A takové máme nejradši.

 

 Střih ke stažení ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA zde