Obdélníkové rukávy a jednoduché sedlo. Detaily, které neomrzí a půvabná halenka v nové Škole šití!

promo-ss-04-2022-halenka

 

Oblíbený a časem prověřený střih nemusí nutně znamenat nudu. Halenka s oversize rozměry, kterou zdobí tradiční prvky, jako jsou širší rukávy obdélníkového tvaru a  jednoduché sedlo, je toho jasným důkazem. Dovede zaujmout ve vzorovaném i jednobarevném provedení, navíc je velmi pohodlná, pokud tedy pro její tvorbu využijete materiál s příjemnými bavlněnými vlákny.

 

Ušijete ji jistě bez větších obtíží, pozor si dávejte jen při stříhání proužkované varianty. Jednoduchý střih vynikne jen pokud budou jednotlivé díly na sebe krásně navazovat. Naopak zmíněné detaily – rukávy a sedlo – jsou záměrně loženy příčně, aby z nich vznikly parádní zdobné prvky.

 

Až v ní poprvé vyrazíte, oceníte její otevřený vzdušný charakter, nezapomeňte tedy na správné kombinace s jednoduššími spodními díly – šortkami rovného střihu nebo třeba áčkovými šaty, přes které můžete blůzu nosit roztomile rozevlátou či  její cípy rozverně uvázat v pase. Užijte si její kouzlo po celé léto a jistě pro ni najdete využití i po prázdninách.

 

Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE