Romantika se ujme kdykoliv. Tunika z nové Školy šití je model, který dovede zatočit s chmury!

promo-ss-02-2022-tunika

 

 

Tato romanticka krasavice se objevila v druhém letošním speciálu Burda Plus, cílí tedy především na majitelky bujnějších tvarů. Na plnějších křivkách teprve správně vynikne její propracovaný střih s vyvýšenou pasovou linií a sukňovou délkou měkce podtrhující tvarované boky. Proto jsou právě takto modelované střihy tolik oblíbené, poskytují totiž maximum komfortu a navíc ideálně tvarují siluetu.

 

Živůtek s decentním průstřihem ve výstřihu, vzdušné rukávy vyvedené do gumiček i volnější střih v délce tvoří dohromady skvěle rozehranou partii pro nápadité podzimní outfity.  Slavnostní žakárová tkanina ještě znásobí oblíbenost tohoto modelu, najde totiž využití napříč mnoha styly. Není problém zkombinovat ji s džínami či legínami koženého vzhledu, klasické kalhoty zase zařídí uhlazenější variantu vašeho brzy nejoblíbenějšího modelu.

 

Chcete ji? Snadná pomoc! Stačí jen stáhnout si střih a návod a za chvíli vám bude viset ve skříni tunika, ve které najdete skvělou společnici na cestě letošním podzimem. A jistě najde uplatnění i mnohem déle, než v aktuální sezóně.

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE